3|6
2016

Magiska dagar

Det har minst sagt varit massor med magiska dagar sedan jag senast skrev i bloggen! Det här inlägget får summera upp lite av allt som hänt och sedan kommer jag ta lite semester från bloggen och är här återigen under augusti.

Som jag nämnde tidigare gjorde jag en föreställning uppe i Kiruna och det var helt underbart att komma så långt norr ut för en skåning. Magiskt skulle jag kunna sammanfatta både showen och utsikten som sträckte sig så långt ögat kan nå. Jag skulle gärna återvända och vandra på fjället, vi får se när det ges möjlighet. Förutom jobbet i Kiruna har jag gjort ytterligare åtta jobb under maj månad. Ett av de mest spännande gjorde jag i Stockholm på ett slott för försvarsmakten och det är allt jag kan skriva om detta, tyvärr.

 

Igår gjorde jag ett jobb för DAHL i Växjö som firade 10 års jubileum. Det blev en riktigt härlig kväll med mingeltrolleri och en scenföreställning som avslutades med inklappning och extranummer. Det är alltid lika roligt när publiken verkligen gillar och visar att de gillar det man precis gjort från scenen. Det är en adrenalinkick utan dess like och det är den känslan man vill åt varje gång.

 

Det är fler jobb inbokade nu under juni och juli men jag kommer också försöka ta det väldigt lugnt och återhämta mig efter många hektiska dagar under våren. Det blir bland annat 14 dagar med familjen i Grekland och vi får se om jag klarar 14 dagar utan trolleri. Det kan gå men det känns svårt 😉

Då tar vi lite sommarlov så jag får passa på att önska er alla en trevlig sommar och jag hoppas vi syns till hösten!