12|5
2014

Magiska veckor

David Persson
Då var det måndag och jag har äntligen lite tid att skriva i bloggen igen. Det har varit en skön helg och jag har tillsammans med familj firat min födelsedag och tagit igen mig efter de senaste veckornas resande med företagsjobb, publik föreställning och premiär för en ny föreläsning. De senaste veckorna har jag besökt Kalmar, Stockholm, Malmö, Sundsvall och Östersund. I Sundsvall sprang jag helt otippat på en kollega som snällt visade mig runt bland stadens sevärdheter. Jag fick också nöjet att kika in i ateljén och träffa en fantastisk konstnär, Christian Beijer! Grymma målningar och ni kan se några av dem på hans hemsida http://www.cbeijer.com
I Östersund blev det en helt magsik föreställning och stämning. Ibland bara stämmer allt och de personer från publiken som intar scenen passar som handen i handsken, underbart!

 

Föreläsningspremiär och jag lovar att berätta mer om detta i ett separat inlägg men jag kan sammanfatta det hela med ett godkänt. Det var strax över 50 personer närvarande och otroligt kul att jag äntligen fått klart den här föreläsningen jag funderat på under en längre tid. Det kommer dock krävas en hel del putsning innan jag blir 100% nöjd. Dock fick jag en bokning till dagen efter så publiken verkade i alla fall gillat vad de såg.

 

Publik föreställning höll jag för tredje gången på underbara JA-Ranch och det var fullsatt vilket alltid är kul! Det blev en bra föreställning och publiken verkade gilla de nya nummer jag smugit in i föreställningen. Bland annat ett magsikt nummer med kaffe och ett nummer med en papperspåse. Jag vet att det inte låter speciellt bra men jag vill inte börja beskriva vad jag gör eftersom trolleri ska upplevas live!

 

På onsdag blir det företagsevent i Stockholm igen och sedan på lördag åker jag till Kosta i småland för ytterligare en föreställning. Önskar er alla en underbar vecka!