17|5
2017

Maj maj måne

…jag kan lura dig till Skåne brukar det låta ibland. Nu under maj månad kommer jag vara mycket i Skåne och trolla så jag borde kanske skriva om ramsan till maj maj måne jag kan lura dig I Skåne 😉 Men jag har inte enbart varit i Skåne utan har även kört en lunchföreläsning på Gotland i samarbete med Agera Kommunikation och Strand Hotell i Visby.  Hela konceptet går under namnet Strand Academy och för egen del var det premiär och jag kommer fortsätta jobba vidare på föreläsningen under året. Föreläsningen går under namnet Allt blev magiskt – att våga satsa och vad man kan vinna. Tanken är att det ska bli en längre föreläsning än vad jag gjorde i Visby och den utgår ifrån mig själv och min passion och vad som händer när man vågar bryta sina mönster.

 

Jag var i Lund och trollade på en middag under en nätverksträff och konferens för närmare 150 forskare inom barncancer. De forskade på ämnen som framförallt handlar om överlevare och deras livskvalité. Viktigt ämne och något jag brinner lite extra för och varje år ställer jag upp minst två gånger och underhåller vid barnsjukhuset i Lund. Ett tungt ämne som sagt och kunden ville därför att det skulle ges utrymme för skratt och reflektion över det som är skoj, kul – och magiskt! Giget gick mycket bra och kunden var nöjd:

“Hej David! Tack för ett mycket lyckat framträdande som lockade till många skratt!”

 

På tal om barncancer har jag en vän vars dotter har en tumör i hjärnan som inte går att operera bort. De går på knäna och har ett sista hopp att kunna rädda sin dotter på en klinik i Mexico och har startat en kampanj för att samla in 250.000 dollar. I skrivande stund är de uppe i närmar 237.000 dollar. Pengarna ska räcka till behandlingarna samtidigt som föräldrarna måste frysa sin liv i Sverige för att följa med till Mexico. Hemskt scenario att ens tänka på men vad hade man inte gjort för sina barn om det finns en chans till räddning? Vill ni hjälpa Emma med ett bidrag klicka HÄR för att komma till deras Youcaring sida.

 

Jag var i Ängelholm och jobbade vid deras näringslivsdag på Lindab Arena. Det blev en lång dag då jag startade med att göra ett inspel för Helsingborgs marknadsförening under deras företagsfrukost. Jag körde min del från scenen efter den gamle landslagsmålvakten Magnus Hedman som höll ett kortare föredrag. Det var väldigt intressant att lyssna på hur han från toppen föll till botten och tog sig upp igen. Öppet, ärligt och ingen skuld på någon annan än sig själv.

 

Jag stannade sedan kvar under dagen och minglade bland utställare och besökare. När After Worken satte igång var det min tur att underhålla utställarna uppe i restaurangen. Det blev en riktigt härlig kväll med massor av mingeltrolleri och nya bekantskaper! Jag fick även trollat för Magnus Hedman och hans vänner vilket var kul. Imorgon sticker jag till Stockholm för jobb och sedan stänger jag maj med tre gig nere i Skåne. Två citat får avsluta det här inlägget.

 

“Du gav mig verkligen en lektion i att det omöjliga är möjligt! All the best intill next time.”
-Magnus Hedman

 

“Tack ska Du ha! Du är fantastisk!”
-Louise Modig, Näringslivsutvecklare, Ängelholms Näringsliv AB

 


Boka magiker David Persson! Professionell magiker och trollkarl som skapar magisk underhållning vid ert nästa event. David trollar över hela Sverige och nedan finns ett axplock av städer där han under 2016 trollat och skapat magisk underhållning:

Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – Helsingborg – Halmstad – Växjö – Kristianstad – Borås – Jönköping – Linköping – Norrköping – Varberg – Falkenberg – Kiruna – Karlstad – Uddevalla – Ängelholm – och många fler…