20|8
2018

Malmö Magic Mafia

För exakt en vecka sedan hade vi urpremiär med Malmö Magic Mafia eller MMM som vi också kallar oss på Blå båten i Malmö. Det blev en fantastiskt kväll på alla sätt och vis och det var fullsatt i salongen. Det var ett gratisarrangemang för besökarna under malmöfestivalen så vi räknade med mycket folk men att det skulle komma såhär många trodde nog ingen av oss.

Vi hade sista spotten från scenen så det blev lite stressigt med att rigga efter att föregående arrangemang dragit över lite på tiden och insläpp för vår föreställning inte var långt borta. Vi gjorde vårt bästa och fick upp allt snabbt men med en ny lokal, en helt nyskriven föreställning och fyra trollkonstnärer och en varietéartist skulle man kunna kalla det för ett lätt kaos. Vi löste det och gästerna strömmade in för att ta sina platser.

Målet med MMM är att skapa en helt ny experimentell föreställning varje gång. Vi jobbar alla normalt sett solo så det är förbaskat roligt att skapa magi tillsammans. Vi siktar på mellan 60-75 minuters föreställning och den här hamnade prick på 60 minuter. Publiken var kanon och det var en härlig stämaning under hela föreställningen och många enligt mig själv riktigt bra nummer hade vi lyckats plocka fram. Det var verkligen superkul och gav mersmak. Nytt datum är satt till den 19/11 och biljetter hittar ni på Kulturcentralen!

 

Annars har jag under slutet av veckan jobbat och rest mycket. Var uppe i Strängnäs och körde mingeltrolleri och show under fredagen och det var en sådan där magisk kväll där allt föll på plats. När jag körde upp regnande det nästan hela vägen och när jag kom fram öste det ner. Minglet skulle ske utomhus vid en sjö och ungefär 30 minuter innan bussen anlände kom solen fram och det låg en magsik dimma över sjön. Helt otroligt vackert!

Nu i veckan kommer jag jobba som magisk konferencier och moderator när Catena inviger sina nya lokaler de byggt och håller på att bygga i Malmö. Det ska bli riktigt kul att bli en del av den här dagen och på kvällen åker jag till Lund för att underhålla ett internationellt sällskap vid universitetet. På fredag jobbar jag på ett företagsevent i klippan så det är fullt upp precis som det ska vara!