30|11
2017

Mingelunderhållning

Just nu sitter jag på mitt hotellrum i Stockholm och väntar på att kvällens magiska mingel skall starta. Jag kommer underhålla ett sällskap med mingeltrolleri under några timmar på en restaurang nere vid Stureplan. Det är alltid roligt med mingelunderhållning, mycket trolleri och glada människor.

 

Trollade för ett sällskap utanför Lund på Kulturens Östarp där det serverades gåsamiddag, underbart gott. Det här var en fredag och på lördagen skulle vi ha vår egna traditionella gåsamiddag. Men jag hade kunnat äta gås hela veckan om det hade varit så. Jobbet gick kanon och företaget var mycket nöjda och nu sitter jag och för samtal med dom om att vara med på mässa under nästa år. Kul, roligt och ett bevis på att jobb ger jobb.

 

Carpings i Malmö firade 70-års jubileum och jag var där och underhöll med både mingeltrolleri och show från scenen. Många bekanta ansikten från branschen var på plats och jag hade en riktig toppenkväll. Fick även till en detalj under ett nummer som jag funderat på många gånger och den här kvällen körde jag fullt ut och det blev super! Jag hade även specialanpassat ett nummer från scenen som fick öppna upp middagen och det rev ner många applåder när Happy Birthday började spelas!

 

“Hej David, Supertack för den fina showen du bjöd på, alla var mycket nöjda och frustrerade…”

 

Gunnar Engstrand AB firade 90-års jubileum och även där gjorde jag mingel och show. Lite dramatiskt blev det under middagen då en gäst föll ihop och fick hämtas med ambulans. Tråkigt men har nu i efterhand fått höra att han mår bra vilket känns skönt. Testade lite nytt material under mingeltrolleriet vilket gick bra. Bland annat ett mynttrick som legat länge i fickan men aldrig riktigt kommit fram, den här kvällen bestämde jag mig för att köra det. Det gick bra och jag kommer kör det även ikväll.

 

“Hej David! Stort tack även till dig, din medverkan under kvällen var en riktig höjdare och otroligt uppskattat. Vi är supernöjda!”

 

Imorgon går vi in i december och jag gör ikväll första jobbet av fyra i rad. Stockholm, Göteborg, Jönköping och Helsingborg är det som gäller fram till Söndag. Dags att byta om och  förbereda väskan för kvällen…

 


Boka magiker David Persson! Professionell magiker och trollkarl som skapar magisk underhållning vid ert nästa event. David trollar över hela Sverige och nedan finns ett axplock av städer där han under 2017 trollat och skapat magisk underhållning:

Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – Helsingborg – Halmstad – Växjö – Kristianstad – Borås – Jönköping – Linköping – Norrköping – Varberg – Falkenberg – Kiruna – Karlstad – Uddevalla – och många fler…