27|2
2018

Mystique

Det var lite mycket i januari och som egen företager är det mycket att hålla reda på. Bokföringen låter jag andra sköta men hade jag kunnat få hjälp med en sak till hade det varit att boka mina resor. Vet inte hur många gånger jag bokat fel datum eller fel riktningar och jag försöker alltid hitta det billigaste alternativet för mina kunder. Billigt betyder inte alltid flexibelt. Det var en stressig januari och jag sitter i detta nu på tåget upp mot Stockholm eftersom jag råkade boka mina flyg upp en vecka för tidigt! Förr tog jag mycket tåg men sedan vi bildade familj har det blivit mer flyg för att få vara tillsammans med dem så mycket som möjligt. Fördelen med tåg är att jag kan sitta och skriva lite inlägg och jobba undan annat som ligger och väntar.

 

Ikväll kommer jag alltså vara gästartist på Mystique och föreställningen “Ett opassande jobb” på Scalateatern i Stockholm. Några vänner har i Stockholm skapat det här konceptet och man spelar en föreställning varje månad med olika gästartister och ikväll är det min tur. Sittningen tar 70 personer och det fanns igår endast en plats kvar! Det ska bli otroligt kul att få jobba tillsammans med kollegor och varje månad är det en helt ny föreställning. För egen del ser jag fram mot att göra material som jag normalt sett inte har möjlighet att göra vid företagsevent. Jag kommer bland annat göra en akt som legat i dvala sedan jag läste magi 2 vid DOCH upp i Stockholm och det tackar jag gänget bakom Mystique för! Vill ni läsa om föreställningen samt kommande föreställningar kika in mystique.nu

 

 

Var tidigare i februari i Båstad och gjorde ett andra gig för ST Eriks och deras kunder. På plats var även sportprofilerna Chris Härenstam och Jonas Kruse som fick en dos magi. Jag fick citera Chris på följande efter mitt avslutande trick: “Det går inte! Det går faktiskt inte! Det är ju F** omöjligt!”

En riktigt rolig kväll med mingeltrolleri och kortare show.

 

Jag var tillbaka i Helsingborg som konferencier när Drömljus startade upp den 9/2 med ett stort ljusspel på rådhuset. Fantastisk vad man kan göra med ljussättning och projektioner och det samlades otroligt mycket folk trots kylan. Magiskt!

 

Var uppe i Karlastad och jobbade som konferencier på deras UF mässa (Ung Företagsamhet). Det blev en otroligt härlig men lång dag som startade vid 04:30 i Skåne och jag var på hotellet i Karlstad vid 22:00 på kvällen. Mellan dessa klockslag var jag konferencier på invigningen, prisutdelning 1 samt den stora avslutande prisutdelningen på kvällen där över 700 personer var samlade och det blev en magisk stämning. Gjorde några magiska inslag som var mycket uppskattade och testade en helt ny grej som gick väldigt bra! Har två UF mässor till under mars månad där jag också kommer jobba som magisk konferencier. Det ska bli så j**la kul!

 


Behöver ni en konferencier till ert nästa event? Varmt välkomna att höra av er så berättar jag gärna mer hur jag jobbar för att skapa en magisk råd tråd och håller ihop programmet.