17|4
2018

Nordbygg 2018

Nordbygg 2018 vilken härlig och magisk vecka det blev! Jag jobbade som magiker i en kafédel samt från en anslutande scen. Företagen som anlitat mig låg runt om den här kafédelen vilket gjorde att det strömmade in folk från flera håll. Jag hade de absolut bästa förutsättningarna för att kunna leverera bra underhållning och dra publik. Inför mässan hade jag laddat upp med en hel del nytt material och efter första dagen gjorde jag lite ändringar och sedan var det bara att gasa på. Det drog mer folk än vad jag förväntat mig och showerna flöt på kanon.

 

Det handlar om att fånga förbipasserande i stunden och hålla kvar dem och deras intresse så länge som möjligt. Magi och trolleri fungerar väldigt bra då det finns ett spänningsmoment inbyggt i nästan allt, “ska han hitta kortet”, “vad kommer hända nu?” och kan du dessutom lägga till humor har du ett vinnande koncept. Men det är inte lätt utan en konst som tar lång tid att lära sig. Jag har jobbat med den här typen av underhållning under flera år och varje mässa, placering på montern och målgrupp är unik Jag körde två shower på utsatta tider varje dag och däremellan blev det flera spontanare där jag tog trolleriet från marknivå upp på scenen desto mer folk som samlades.

 

Jag trivs i den här formen av miljö men alla som varit på mässa vet att man är duktigt trött efter en dag och väldigt mör efter en vecka 😉

 


Ska ni snart ställa ut på mässa? Vet ni inte vad ni ska ha som dragplåster i er monter? Funderar ni på att anlita en magiker till er nästa mässa? Kontakta Magiker David Persson så kan han berätta mer om hur ni tillsamans kan skapa magi!