29|12
2014

Premiär på fredag!

Magiker David Persson

Ett nytt år närmar sig och jag hoppas ni alla haft en helt underbart God Jul! För mig har 2014 varit ett fantastiskt år och jag ser redan fram mot ett magiskt 2015 och allt vad det har att erbjuda. Jag avslutade året med vad jag trodde skulle bli ett väldigt tufft gigg med svåra förutsättningar och en inte helt nykter julbordspublik. Jag hade ställt in mig på det värsta men det hela slutade med en fantastisk respons från publiken och extranummer. En skön avslutning på årets sista trollerijobb.

 

Efter sista gigget så fortsatte jag spela in filmer för min nya youtubeserie “52 weeks of magic” som kommer ha premiär nu den 2/1 och sedan rulla på varje fredag under hela 2015! Ett stort men roligt projekt då ett av kriterierna var att varje veckas trick skall filmas med publik. Inga studioinspelningar där vi själva väljer vinklar och kan fixa och trixa som vi vill. Vi möter publiken live och ger dem något oväntat, allt enkelt filmat och väldigt rakt på.

 

Jag kom att tänka på den här idén under sommaren 2014 när jag rensade bland mina trolleriprylar. Jag har under årens lopp samlat på mig mängder av trick och nummer som oftast bara ligger och samlar damm i en byrålåda. Aldrig eller väldigt sällan har dessa används i mitt professionella arbete. Inga dåliga trick men av en eller annan anledning har de inte används så mycket vilket jag tycker är synd. Därför ville jag göra något med dessa och resultatet blev 52 weeks of magic och jag hoppas ni ska gilla filmerna och följa med på hela resan under 2015. Vi har spelat in en liten introduktionsfilm som ni kan se här nedan.

 

Filmerna kommer komma upp här på bloggen varje fredag men det går även att följa 52 weeks of magic på:

Youtube

Facebook

Twitter

 

Jag hoppas vi ses på ett eller annat sätt under 2015 och att ni ska gilla mina 52 veckor med magi 😉