10|10
2016

Redken Tribe

Om nästan en månad den 18/10 har vi premiär med årets Julshow på Slagthuset i Malmö och det kommer bli så kul när vi väl kör igång ABBASOLUTELY SUPER CIRCUS. Idag kommer jag lägga mycket tid på en av mina ingångar för den här månaden kommer gå fort, otroligt fort! Roligt är att vi sålt ut alla nio datum vi från början planerat och därför nu fått öppna upp ett tionde den 17/12. Så vill ni se showen är det hög tid att boka nu.

 

Annars har det varit fullt ös med trolleri på olika företagsevent. Var bland annat uppe i Stockholm och gjorde ett event där företaget Rexel invigde sina nya lokaler. Gjorde ett tvådagars event i Halmstad på Hotel Tylösand för Redken som hade bjudit in 350 frisörer. Jag jobbade återigen som konferencier och magiker. På kvällen var det en stor middag där jag tillsammans med Poplabbet och DJ-Besch one bjöd på magi från scenen. Det var väldigt hög stämning och vi testade några nya saker tillsammans som verkligen gick hem och som vi kommer fortsätta utveckla. Jag vill inte berätta mer då dessa verkligen har stor potential för framtida event! Det blev en helt magisk kväll som slutade på topp och många fortsatte kvällen nere i Leifs Lounge. Själv blev det sängen då det varit en lång dag som konferencier med flera inspirationsföreläsningar under dagen och den bästa under lördagen stod Jonas Hammarberg för med sin Get digital or die trying, otroligt bra och intressant! Det bjöds även på modevisningar och klippteknik av PHILIP BARWICK samt en mycket rolig föreläsning om hårmodets historia som jag trodde skulle bli ett riktigt sömnpiller. Men så blev det inte och jag skrattade otroligt mycket åt hur hårmodet ändrats genom historien och vilken påverkan det haft på övriga modet, tack JOHN SANTILLI! Under dagens program körde jag tillsammans med den härliga Frida Boisen som jag även träffade under Länsförsäkringar Skånes event för några veckor sedan.

John Santilli

Söndagen program började välbehövligt nog för många vid 10 och höll på i en stöt fram till 13:30. Här körde Frida Boisen sin föreläsning och det blev mer modevisning och klippteknik. Avslutade hela dagen gjorde den magnifike och helt otroliga Klas Hallberg! han har skrivit flera böcker men föreläsningen utgår från boken Hångla mer och det var ett fyrverkeri av komik, eftertanke och många skratt. Jag har hört talas om Klas Hallberg flera gånger förut men nu vet jag vad alla snackar om, otroligt bra. Tack även till Dreambag event som än en gång visar varför de är så otroligt bra på att skapa magiska event, Redken Tribe blev inget undantag.

Klas Hallberg