25|4
2016

Resdagar

Det blir en hel del resdagar och speciellt nu i april och maj då det verkligen är och kommer bli fullt upp. Sedan sist har jag gjort tre utav KPMG:s fyra hållbarhetsdagar och den sista blir nästan på hemmaplan i Malmö i början av maj.  Övriga städer har varit Uppsala, Stockholm & Växjö. Jag har ännu inte hunnit lyssna på Per Holknekt som avslutar hela dagen men har hört mycket bra så ser fram mot att göra det i Malmö om några veckor.

 

Har varit i Tyskland och firat min mamma som fyllt 60 år och det var mycket trevligt att var där tillsammans med alla nära och kära. Jag fick dock skicka familjen med övriga en dag tidigare på grund av att jag hade två stora jobb samma dag som vi skulle åka den 14 april. Så är showbiz, familjelivet och livet som egen företagare, det gäller att bolla och vara flexibel för att kunna få ihop allt ibland. Men peppar peppar ta i trä det brukar lösa sig! Jobben gick strålande. Jag började med att vara värd tillsammans med den brittiska Tv-hosten Lucy Hockings för en stor nationell konferens för ett läkemedelsföretag som sändes live från flera olika länder. En ofantligt stor produktion och det var otroligt roligt att få vara en del av dagen. Lucy som har tv van var otroligt professionell och grym att jobba med. Förutom att vara värd vid de delar vi inte låg live från andra länder, bjöd jag även på magiska inslag under dagen vilket var mycket uppskattat. En härlig dag för de anställda i norden som samlats i Malmö för detta gigantiska event. Som väntat sprang tiden iväg och Lucy var tvungen att sticka till sitt flyg och jag fick runda av dagen tillnamns med VD.

Efter detta var det min tur att få lite bråttom och bege mig till Hyllie och det nybyggda Clarion sign där jag tillsammans med min kollega och nycirkusartisten Petter Gantelius vara värdar / Konferencier för kvällen. Det blev ett härligt avslut och återigen påminns jag av hur mycket jag gillar att jobba med Petter, vi synkar så otroligt bra och kompletterar varandra med våra olika nummer. För publiken måste det blivit en riktigt magisk och varierad kväll!

 

Gjorde i helgen ett väldigt roligt gig för Hemfrid som firade 20-års jubileum. Det var människor från flera olika länder och jag gjorde både mingeltrolleri och en magisk föreställning. Fantastiskt stämning under hela kvällen och vid showen trodde jag taket skulle lyfta av alla skratt och applåder. Så otroligt kul när man tillsammans med publiken går in i ett flow som inte går att stoppa. Det blir som en snöboll som bara växer och växer tilsl den tillslut blir så stor att den spricker i skratt och applåder. På torsdag kommer jag flyga till min nordligaste föreställning någonsin. Färden går till Kiruna och jag ser verkligen fram mot att komma så långt upp i landet och se staden. Jag skulle träffat en kompis som som ursprungligen kommer från Kiruna men tyvärr gick det inte att få till så det får bli nästa gång 😉