30|1
2018

Rivstart

Efter lite ledighet startade jag året med att göra magisk promotion för ett kommande arrangemang i Helsingborg nämligen Drömljus som går av stapeln den 9-18/2. Man kommer då ljussätta och sätta in olika former av ljusinstallationer runt om i Helsingborg. Jag fanns på plats och man dansade yrt julen samtidigt som jag skapade magi för besökarna med koppling till Drömljus. Allt var utomhus och detta var nog det kallaste gig jag gjort. Händerna var som istappar vilket gjorde vissa saker lite svårare men allt gick bra.

 

Vidare gjorde jag ett första av två gig i Båstad för ett företag och det var mingeltrolleri följt av en kortare show till middagen. Andra giget i Båstad har jag nu på torsdag och jag hoppas kunna kurera mig från den feber och förkylning jag lagt på mig efter förra veckans rivstart. Det är en återkommande kund och jag fick följande på sms dagen efter och det värmer alltid lika mycket: “Du var världsklass igår, igen. Tusen tack! Ses snart igen.”

 

Det blev en rivstart med fem jobb på fyra dagar och det tog ut sin rätt när jag i lördags kom hem från Södra Bilsportförbundets galakväll där jag jobbat som konferencier. Kände mot slutet av kvällen att det var något som var på väg att bryta ut och när jag kom hem efter midnatt kom frossan och febern. Det var dock en mycket härlig galakväll där jag var magisk konferencier och vävde in magi och trolleri mellan varven.

Min magiska vecka började annars med två mässdagar på malmömässan där jag skapade magi i Kiwa Inspectas monter. De har gjort ett namnbyte och då passade vi på att skapa ett magisk ögonblick för att illustrera detta. Att jobba på mässa innebär mycket hårt jobb och långa dagar men roligt är det! När jag efter första dagen stått på mässan mellan 9-16 kastade jag mig i bilen och körde till Jönköping för att göra en middagsföreställning för Länsförsäkringar. Showen gick kanon och när jag kom hem sent på natten var jag duktigt trött. Nästa morgon stod jag pigg och glad i Kiwa Inspectas monter 9:00 redo att ta emot dagens besökare.

 

I fredags var jag och trollade i Helsingborg när Nyström & Partner firade 30 år. Jag var även där när de hade 25 års jubileum så det var riktigt roligt att få komma tillbaka och se deras nya lokaler. En rolig kväll med massor av trevligt folk och mingeltrolleri.

 

Nu blir det till att kurera min förkylning och feber och se till att jag är redo för torsdagens gig i Båstad. Allt går med ipren och vilja 😉

 


Sitter ni och planerar in vårens eller höstens mässor och funderar på vad ni skall ha som dragplåster i er monter? Skicka ett mail eller slå en signal så berättar jag gärna mer hur vi tillsammans kan skapa magi och ge era besökare det där lilla extra! Läs mer HÄR.