31|1
2019

Smakstart på året

Allt är äntligen klart och jag kommer sätta upp en egen show på Slagthuset i Malmö under april månad! Showen kommer heta AVSKALAT-en rent ostädad magisk föreställning. Jag kommer skriva mer om den i nästa inlägg!


Efter lite ledighet startade jag upp med årets första gig den 10/1 uppe i Stockholm för ett läkemedelsföretag. De hade passande nog valt temat “Where the magic happens” och jag var där och körde lite mingeltrolleri samt en scenshow och det gick superbra. Annars kan det vara lite jobbigt att komma igång efter ledighet men det var väldigt kort mellan sista jobbet 2018 och första jobbet 2019.

Arbetet med att underhålla på barnsjukhuset i Lund och Malmö har nu gått in i nästa fas och vi har flera datum bokade fram till sommaren. Jag har också valt att involvera två vänner för att vi ska kunna täcka upp för varandra om det behövs. Riktigt kul att de vill fortsätta att satsa på magi och trolleriskola för barnen där även framöver.

Jag fick även i år äran att hålla i trådarna under bilsportförbundet södras stora prisutdelning och galakväll ute på quality hotell i Hyllie. Massor av priser och mycket magi förgyllde kvällen och jag hade fantastiskt roligt. Annars har det varit flera kickoffer uppe i Stockholm så det har blivit en hel del resande nu under januari men som vanligt brukar februari vara lite lugnare men inte i år då det blir både Las Vegas och fokus på nya showen AVSKALAT. Jag har även ett nytt konsultuppdrag för Mathilda the musical som kommer sättas upp på Malmö Opera under mars månad. Mitt uppdrag är att hjälpa till med de magiska effekter man vill åt under föreställningen. Kul, roligt och annorlunda.