29|5
2019

Snart sommar

Sommaren och skolavslutningarna närmar sig med stormsteg och själv har det nog aldrig varit så intensivt som det är just nu. Det känns som att allt bara rusat på i 190 km/h efter att AVSKALAT haft premiär. Innan premiären av min föreställning AVSKALAT hade jag lagt allt fokus på den och när den väl var klar var det mycket jag skjutit undan som behövde tas om hand.

Jag har startat upp ett projekt som heter Malmö Magic Mafia där tanken är att vi ska skapa en helt ny magisk föreställning varje gång och spela inför publik. Vi har gjort två föreställningar tidigare och nu den 13/5 var det dags igen. Den här gången på karavan i Malmö där vi också brukar repetera till dessa föreställningar. Föreställningen döpte vi till “småsnack vid sängkanten” och den här gången hade Axel Adler som gästartist. En god vän och fantastiskt duktig på det han gör. Jag tror ingen i publiken blev besviken och det blev en mycket bra kväll!

Annars har det varit mingeltrolleri, show, och konferencierjobb i bland annat följande städer: Göteborg, Malmö, Lund, Svedala, Helsingör, Helsingborg, Stockholm, Båstad, Växjö, Åhus och fler…

Jag har förutom “småsnack vid sängkanten” haft ytterligare två premiärer under maj månad. Den ena är en säljutbildning tillsammans med en rutinerad utbildare som kontaktade mig och nu var det dags att provköra denna! Mycket roligt och vi får se när utvärderingarna kommer hur vi ska ta det här vidare. Den andra premiären var en magisk workshop för sjukhuspersonal, först körde jag i Malmö och sedan veckan efter i Lund. Otroligt roligt och deltagarna gillade det verkligen.

Behöver ni boka underhållning till kommande sommarfest eller höstens kick off!? Kika in under magiska akter för att se vad jag kan erbjuda just er.