26|6
2017

Sommar och magi

Sommaren är här men det fina vädret lyser med sin frånvaro och därför börjar jag min semester med två veckor i Grekland tillsammans med familj och vänner för att få lite sol och bad. Det har varit en hel del jobb under Juni månad och jag har bland annat gjort ett jobb för barnsjukhuset i Lund  och det blev som alltid en rolig men känslosam föreställning. Barnen, föräldrarna och övriga på plats fick skratta och förundras en stund.

 

 

Var uppe i Stockholm och var konferencier när årets företagare i Stockholms län skulle delas ut och det blev en mycket trevlig kväll. Jag höll i trådarna som konferencier från scenen och bjöd även på en magisk föreställning under middagen. Vem vann? Det gjorde SkinCity som erbjuder hudvårdsprodukter, makeup och annat online på www.skincity.se  för både dam och herr. De började som många andra hemma vid köksbordet och vilken resa de gjort! Stort grattis och hatten av. Behöver ni boka konferencier till höstens event så bara hör av er så berättar jag gärna hur jag varvar detta med magiska inslag för att göra kvällen extra minnesvärd.

 

 

Vidare har jag trollat för över 400 internationella gäster vid en konferens kring brandsäkerhet och om jag inte minns fel var det över 35 nationaliteter närvarande. Det började med att de ville ha underhållning vid borden under middagen. Efter lite diskussion och övertalning från min sida lyckades jag få igenom att vi även skulle avsluta med en magisk show från scenen. Minglet vid borden gick kanon och det var jubel och applåder som avlöste varandra.  När jag sedan avslutade med min show från scenen lyfte taket! Underbart kul att köra på engelska och riktigt roligt att det uppskattades av alla nationaliteter, speciellt eftersom jag propsat på att en show från min sida skulle bli kanon. Dagarna efter detta jobb skickade arrangören följande:

 

“Hej David, Suveränt framförande, alla var lyriska! Stort tack för ett bra samarbete!”

 

Har gjort några fler jobb under Juni men väljer att lyfta det sista jobbet jag gjorde nu innan jag tar semester. Det var ett litet speciellt jobb för IKEA och en konferens kring deras nya målsättning framöver. Närvarande var de högsta cheferna runt om i Europa och det var runt 200 personer på plats. Jag hade 15 minuters motivation från scenen och jag vill inte gå in i detalj då detta var specialskrivet och specialanpassat för just den här dagen. Det blev väldigt lyckat och både IKEAS avgående VD Peter Agnefjäll var på plats tillsammans med tillträdande VD Jesper Brodin. När jag var klar och gick av scenen fick jag en high five av Peter Agnefjäll, riktigt roligt 😉 Det blev som sagt väldigt lyckat och jag har redan blivit bokad på ytterligare ett liknande event tillsammans med IKEA i höst! Skulle ni vilja veta mer hur jag jobbar med att specialsy innehåll för att passa in på exempelvis en konferens eller produktlansering? Bara släng iväg ett mail till info@davidpersson.se eller ring på 0733-141712 så berättar jag gärna mer.

 

Nu måste jag fortsätt med att städa undan lite mail, trolleri och rensa skrivbordet för på torsdag lyfter jag mot varmare väder. Jag önskar er en härlig sommar och många magiska stunder så hoppas jag vi ses i höst!

 


Boka magiker David Persson! Professionell magiker och trollkarl som skapar magisk underhållning vid ert nästa event. David trollar över hela Sverige och nedan finns ett axplock av städer där han under 2016 trollat och skapat magisk underhållning:

Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – Helsingborg – Halmstad – Växjö – Kristianstad – Borås – Jönköping – Linköping – Norrköping – Varberg – Falkenberg – Kiruna – Karlstad – Uddevalla – och många fler…