13|6
2013

Sommar!

sommarlov

Då är sommaren här och det har inte blivit mycket bloggande den sista tiden. Maj månad har varit helt sjuk och jag har aldrig haft så här mycket bokat under sommarmånaderna som i år. Sist jag skrev var jag på väg till Stockholm och gjorde två härliga företagsevent som båda avslutades med stående ovationer.

Nu är vi inne i juni och förra veckan gjorde jag ett jobb på Sveriges nationaldag och avslutade veckan med mingeltrolleri på vackra Örenäs Slott. Imorgon tar jag mig vidare till Stockholm för jobb och så rullar det på fram tills den tänkta semesterveckan i Grekland i början av juli. Jobbar dagen innan vi sticker dit och kommer jobba dagen efter vi kommit hem och har fått tacka nej till två jobb under den veckan vi ska vara iväg!

Jag har också i tidigare bloggar nämnt att jag låtit specialbygga en illusion till en VIP-träff för ett företag och denna hade också premiär under slutet av maj månad. Hur det gick? Två tredjedelar av publiken upplevde den som sig bör medan den sista tredjedelen fick en liten annorlunda upplevelse. Vi hade checkat, testat och gått igenom allt innan det var dags att köra. Jag rullade in illusionen och skulle endast justera till den lite då dörren glider upp en aning och en tredjedel av publiken skymtar en hand. Sekunden senare visas dock illusionen helt tom och efter ytterligare några sekunder trollas personen i fråga fram. En liten miss men det grämer mig som perfektionist att det inträffade och det kommer inte hända igen det kan jag lova! Det var annars en väldigt kul dag som varvades med inhopp mellan presentationerna samt en avslutande mindre föreställning.

Glad sommar på er och jag kan inte garantera att det kommer skrivas mycket i bloggen den närmsta tiden…