5|6
2015

Sommarfest, magi & underhållning

David Persson Magi

Då har vi kommit in i Juni månad och sommaren är precis runt hörnet och månaden startade med två dagars jobb i Växjö. Det var studenter som skulle underhållas under sina balmiddagar. Det blev två väldigt trevliga kvällar och publiken som var ovana vid den här sortens arrangemang skötte sig fint. Jag kommer fortfarande ihåg hur stor jag kände mig vid 18 års ålder och studenten låg alldeles runt hörnet. Det var också vid 18 års ålder som jag startade mitt företag David Persson Magi, av en ren slump då jag fick en förfrågan om jag kunde fakturera ett trollerijobb och ja svarade “absolut”. Det var bara att skicka in papperna till bolagsverket och på den vägen är det. Jag hade fram till den dagen jobbat mest på privata fester och barnkalas men nu blev det på riktigt. Jag trodde nog aldrig då att jag en dag skulle kunna leva helt på min hobby men här sitter jag idag 16 år senare med ett leende på läpparna och tänker tillbaka på starten.

 

52 veckor med magi vecka 23

Det är fredag och idag har jag gjort två företagsevent. Först var jag nere i Ystad på en sommarfest och avslutade kvällen utanför Kristianstad ytterligare en sommarfest. Två riktigt trevliga tillställningar och extranummer på bägge ställena så det har varit en riktigt magisk fredag med mycket magi och underhållning. Det är också dags för ett nytt avsnitt av 52 weeks of magic och vi befinner oss liksom vecka 19 på bykrogen i Österlöv, fast den här gången ute i köket där kungen gör ett alldeles eget litet trick…