7|2
2017

Stående ovationer

Det har varit några magiska veckor och jag har gjort flera härliga föreställningar. I slutet av januari gjord jag en mindre magisk show och mingeltrolleri för Nordisk Alkali på Kulturens Östarp. Det blev en rolig kväll med väldigt mycket skratt och magiska mirakel. Efter showen fick jag följande på mailen:

 

“Hej igen David,
Vill bara tacka för din fina underhållning i går på Östarps gästis.
Du bjöd verkligen på dig själv och våra kunder uppskattade verkligen din professionella show.
Återigen tack och ha en bra dag.”

 

Fredagen den 27/1 samma vecka gjorde jag en publik föreställning i småländska Skruv. I Skruv har ett härligt gäng börjat arrangera diverse aktiviteter i det gamla brygghuset. Den här fredagen hade de arrangerat en magsik afterwork och det lilla brygghuset fylldes till sista bänk med närmare 100 personer. Jag gjorde min show efter maten och det blev en riktigt rolig kväll och showen blev över 70 minuter lång. Riktigt riktigt kul och det blev en stående ovation och extranummer. Smålandsposten var där och skulle skriva ett snabbt reportage men det slutade med att de stannade hela showen och skrattade tillsammans med alla andra. Det är alltid lika kul att göra den här typen av publika föreställningar och jag hoppas det kommer fler framöver. Vill ni läsa reportaget i Smålandsposten hittar ni den här.

 

Under helgen gjorde jag en liten miniturné med magiska stop i Göteborg och Gränna. I Göteborg underhöll jag Anticimex som höll en konferens och jag gjorde både mingeltrolleri och en scenshow. Jag var och trollade för Anticimex förra veckan och den här veckan kommer de till mig för en rutinbesiktning tack var det trygghetsavtal som jag har hos dem. Det blev en riktigt rolig kväll och kunden var nöjd.

 

“Hej David,
Det var så jättekul att ha dig med oss! Alla pratade om dig: Hur? Hur gör han det? .;-)
Jag hoppas vi träffas igen.”

 

I lördags var jag i Gränna och gjorde även där mingeltrolleri och en magisk show. Det blev en riktigt rolig kväll och publiken tjöt av skratt. Jag har efter de senaste fyra föreställningarna äntligen hittat det upplägg som gör att en av mina rutiner där jag har fyra åskådare uppe på scenen lyfter sig det där lilla extra som gör en bra rutin till en riktigt bra rutin.

 

“Tack snälla för att du kom och förgyllde vår kväll! Alla var jättenöjda!
Vi har idag spekulerat mycket i hur du gjorde de olika tricken….
….Tack än en gång! Vi kommer att rekommendera dig till andra, var så säker!”

 

Alltid roligt när kunderna uttrycker sin tacksamhet efter en lyckad kväll. Den här veckan kommer innehålla två föreställningar. En av dem är på barnsjukhuset i Lund, kanske årets viktigaste föreställningar och alltid lika kul att kunna glädja om än för en kort stund.