21|12
2017

Stort tack

Det har varit en magisk och hektisk avslutning på det här året och nu är det snart jul! Tiden har gått fort och även om jag inte gjort några fasta julshower på ett och samma ställe har det varit väldigt mycket jobb och resande. Jag gjorde årets sista gig den 15/12 och den här veckan har jag varit ledig med barnen och städat av lite administrativt arbete så att jag kan njuta över jul och nyår. Första jobbet för egen del ligger nu den 13/1 och det ser ut som att den normalt sett ganska lugna månaden januari kommer bli fylld med jobb.

 

Sista jobbet gjorde jag på moriskan i Malmö för 300 medarbetare på PwC och det blev en lyckad kväll. Det här var ett roligt uppdrag som startade tidigare än kvällen på moriskan då jag även varit inblandad i en magisk teaser på ett event där jag gjort lite PR för julfesten. Förutom detta spelade vi även in filmer som gick ut till alla medarbetare inför kvällen. Kul att få vara med på en längre del av resan.

 

Till nästa år har jag två publika shower bokade vilket är kul. I februari kommer jag till klubben Mystique och ni hittar mer information i länken: mystique.nu/eventet/ett-opassande-jobb/

 

Förutom Mystique kommer jag vara med under invigningsshowen vid Uppsala Magic and comedy festival! Mer information hittar ni här: uppsalamagicandcomedy.se/show/invigningsshow-2/

Det ska bli otroligt kul att vara med vid dessa båda tillfällen då jag oftast jobbar vid slutna företagsevent. Jag har ett tredje datum med en egen show för allmänheten på G och så fort det är spikat kommer det mer information.

 

För er som vill boka magiker 2018 är ni varmt välkomna att höra av er så kan jag berätta mer hur jag jobbar vid olika typer av event. Vänta inte in i det sista med att boka underhållningen utan var ute i god tid. Jag vill passa på att tacka alla vänner, kunder och härliga människor jag stött på under 2017 som gjort mitt jobb så mycket lättare och fantastiskt. Ni är guld värda och det är lika roligt varje gång vi träffas eller när ni hör av er med nya event på gång, stort tack.

 

Jag önskar er alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

 


Boka magiker David Persson vid ert nästa event! Chansa inte med underhållningen utan boka en professionell magiker och trollkarl med stor erfarenhet. David Persson har hållit på med trolleri i över 25 år och de senaste 10 åren har han jobbat med detta på heltid.