28|5
2018

Stressigt värre

Snart är maj månad slut och vilken månad det varit! Fullmatad med jobb och denna vecka ser likadan ut med fem jobb och så ska jag ta lite bilder inför ett reportage i tidningen civilekonomen. Kul att komma med i den tidningen eftersom det var inom den branschen jag utbildade mig och skulle jobba innan jag bestämde mig för att jobba med min magi på heltid. Det är andra gången de gör ett reportage om mig och då liksom nu är det i samband med att jag vann Svenska Mästerskapen i Magi.

 

Förra veckan hände det som jag aldrig tidigare råkat ut för, jag blev så försenad till ett gig att jag var tvungen att ringa in en ersättare. Allt löste sig och eventet behövde inte stå utan en magiker och det var inte mitt fel utan flygbolagets. Jag var kvällen innan långt norrut i Norge och uppträdde i Tromsö. Vilket fantastiskt ställe Tromsö var, jag har nu börjat förstå att Norge är helt underbart vackert och så mycket mer än Oslo. Det var helt underbart att flyga in och se allt vatten och härlig natur. Giget gick bra och jag var i säng tidigt eftersom jag skulle flyga tidigt till Oslo för att byta flyg till Köpenhamn. När vi satt på planet i Tromsö var det något som inte stod rätt till med flyget och vi som hade anslutande flyg fick komma med på nästa plan. Tyvärr räckte inte detta till rent tidsmässigt och jag missade mitt anslutningsflyg till Köpenhamn och det blev en väntan på Oslo flygplats. Jag spenderade tiden med att äta lunch och med att ringa in en ersättare och förklara för min kund vad som hänt. Kunden tog det med ro, det är sådant som händer och ligger utanför min kontroll men det var stressigt värre ett tag. Tillslut kom jag till Danmark och kunde sedan i lugn och ro ta mig till vad som skulle vara dagens andra gig i Ystad. Det blev en trevlig kväll och jag körde sedan mycket trött hem.

 


Boka Svenska Mästaren i Salongsmagi 2018 till ert nästa event! Kika in under magiska akter för att se vad Magiker David Persson kan erbjuda er.