19|4
2015

Succé

 

David Persson Magiker

Vilken underbar vecka det varit och den avslutades med två stycken trollerijobb. I fredags var jag i Ängelholm och underhöll för skånebil och deras personal vid ett event. Kvällen blev mycket lyckad och så även torsdagens gigg uppe i Stockholm för en advokatbyrå som bjudit in sina kunder till en magisk kväll.

 

Kvällen i Stockholm blev magisk på alla sätt och vis och det var en mindre grupp på runt 50 personer vilket gjorde att alla verkligen kunde ta del av mingeltrolleri under fördrinken och fick känna på magsikt bordstrolleri mellan rätterna under middagen. Till desserten avslutade jag med en mindre magisk och intim show som blev riktig lyckad. Det var med ett stort leende på läpparna jag tog mig till hotellet senare den kvällen.  Jag fick även under fredagen ett tackmail och det värmer alltid:

 

“Hej David,

Jag vill först och främst tacka så hjärtligt för gårdagens succé! Vi är SÅ nöjda och imponerade av dig som magiker och person! Alla i gruppen har pratat så varmt om dig och jag hoppas verkligen vi anlitar dig igen i framtiden.

Vi kan väldigt gärna vara referens till framtida arbeten…”

 

Nej nu blir det till att njuta lite av denna söndag och lediga dag innan nästa vecka sätter igång.