16|5
2018

Svensk Mästare: Press & film

Vi har nu gått in i mitten av maj månad och sedan min placering som Svensk Mästare i Salongsmagi 2018 har det varit en hel del press och intervjuer med olika tidningar vilket är kul! Sydsvenskan kom och gjorde ett stort reportage och spelade även in en film med några magiska ögonblick som ni kan se nedan.

 

 

Artikeln hittar ni HÄR men man måste ha ett konto så för er som är intresserade och vill läsa finns en bild på tidningen nedan från mitt Instagramkonto. Jag lägger kontinuerligt in bilder och magiska filmer på Instagram så följ mig gärna där under namnet davidperssonmagi 

 

Förutom sydsvenskan har det också varit artiklar i

Skånska Dagbladet: Magiker tog hem SM

Kristianstadbladet: Magisk SM-titel för David Persson

BLT: han blev svensk mästare i salongsmagi

Sydöstran: David Persson – svensk mästare i magi

 

Jag har även gjort intervjuer för tidningen civilekonomen och andra tidningar och så fort jag vet mer lägger jag upp även dessa på bloggen.

 

Förra veckan var en lugn vecka och för egen del firade jag min födelsedag och så var det lite röda dagar och halvdagar så det det var skönt. Veckan innan det jobbade jag bland annat i Rådhuset i Malmö vid invingen av Tepe Sigeman & Co Chess Tournament med flera internationella spelare på plats. Jag körde en kortare show och lite magi vid borden under middagen. Vilka fanatiska lokaler Rådhuset har, jag var helt förstummad! Jag har farit i många vackra lokaler men att Rådhuset i Malmö satt inne med dessa hade jag inte trott! Gjorde även ett jobb på utmaningarnas hus nere i Malmö som jag inlett ett samarbete med där jag tillsammans med några musiker skapar magisk underhållning för olika grupper som kommer dit. Jag kommer skriva ett separat inlägg om detta senare.

 

Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret och ta en liten promenad. Imorgon jobbar jag i Malmö och på fredag i Karlskrona. Nästa vecka blir det mesta på resande fot med fem jobb på fyra dagar. Jag kommer besöka Markaryd, Tromsö, Ystad, Helsingborg och Stockholm under veckan. Mycket resande med andra ord den närmsta tiden men snart är det sommar och då är det lägligt nog lite mindre att göra för min del när alla företag ligger i dvala 😉