20|12
2018

Tack 2018!

Vilket år det har varit och vilken hektiskt vinter och avslut det blev på 2018! Igår gjorde jag sista jobbet för året uppe i Eskilstuna och nu väntar lite välbehövlig vila innan det är dags att köra igång igen. Jag ska försöka summera upp november och december så bra jag bara kan. Det har varit väldigt mycket resande och snabbt räknat har det varit över 25 under november och december. Mest nervös är jag över att bli sjuk när det ligger så mycket jobb som det gjort. Det är inte roligt att behöva ställa in och hittills har jag, (peppar peppar) aldrig behövt ställa in en föreställning eller event på grund av sjukdom. Nedan följer ett axplock av mina föreställningar och uppdrag under november och december:

Den 7/11 körde jag den väldigt annorlunda krogshowen HÄR! tillsammans med den fantastiska skånska jazzsångerskan Anna-Mia Barwe och sydsvenskans Heidi Avellan. Det var en magisk höstkväll fylld med musik, magi och magiska möten och underbar mat. Fullsatt i lokalen som tog runt 150 sittande och jag passade själv på att köra lite nytt material. Vi har haft en utvärdering och det var övervägande positivt men vi funderar på att byta lokal och vi har lite trådar ute så det kommer mera!
Dagen efter den 8/11 begav jag mig till Göteborg för magiskt mingeltrolleri på ett showroom som heter Studio L6 uppe i Göteborg. För många år sedan var jag där och jobbade tillsammans med en kollega och för något år sedan sprang jag på ägarna igen vid ett liknande mingel i Göteborg. I år firade dom 20 år och ville att jag skulle komma dit, självklart svarade jag och det blev en magsik kväll med mängder av trolleri!

 

Jag gjorde ett julbord på Kalmartravet där jag själv satte ljud och ljus i en svår lokal men vilken show det blev. Publiken var helt underbar och jag njöt varenda sekund från scenen. Extra roligt var att jag hade plockat upp min pappa på vägen så han fick hjälpa till att rodda och följa med på en liten miniturné. Jag hade samma dag landat på Sturup flera timmar senare på grund av dimma på Bromma flygplats. Jag plockade som sagt upp pappa på vägen mot Kalmar och det var precis så vi hann sätta ljud och ljus innan gästerna släpptes in, stressigt värre! Vi fortsatte sedan nästa dag till Växjö för kvällens jobb. Dagen efter åkte vi till Bromölla där jag lämnade tillbaka pappa till mamma innan jag begav mig till Åhus för kvällens gig. I Åhus jobbade jag på nya Absolut Villa! Det är precis vad det låter som, en vill som Absolut köpt upp och renoverar för event, provningar och smakupplevelser. Ett fantastiskt hus och det ska bli spännande att se det helt färdiga resultatet.

 

Detta var lite av alla gig som låg under slutet av 2018 och nu blir det lite ledighet och sedan blickar vi fram mot 2019. Mycket spännande saker kommer hända då, var så säkra!