9|2
2015

Tidningen Hallå

Magiker

Förra veckan hamnade jag på omslaget av tidningen Hallå Kävlinge/Lödde med anledning av min youtubeserie 52 weeks of magic. Alltid kul att få det uppmärksammat på hemmaplan och det blev en bra artikel och texten på framsidan stämmer till 100%. Jag lever med mitt jobb dygnet runt och det går nästan inte en sekund utan att jag tänker på trolleri och magi. Jag vaknar på nätterna och måste skriva ner några idéer och tankar som dykt upp i mitt huvud. De gånger jag inte tänker på trolleri är när jag är med familjen. Men även där kan jag ibland komma på mig själv med att tankarna vandrar iväg till något magiskt nummer jag jobbar med och måste påminna mig själv om att vara här och nu!

 

Kort och gott kan jag bara säga att jag älskar mitt jobb! Vill ni läsa artikeln så finns tidningen på följande länk: http://np.netpublicator.com/netpublication/n53028169

 

Förra veckan var det hektiskt med fem magiska jobb på fyra dagar. Nu laddar jag inför veckans magiska och publika föreställningar på Magic Bar i Stockholm den 12 & 13/2!