7|3
2016

Trolleri Malmö Live

Malmö Live

Då har jag varit och uppträtt med trolleri på Malmö Live för första gången och vilket bygge det är! Otroligt fina lokaler och restauranger och det var kul att äntligen få komma dit då jag haft flera förfrågningar som runnit ut i sanden av en eller flera anledningar. Det var företaget Perstorp som hade konferens och jag var där under kvällens middag och trollade med en show och mingeltrolleri. Allt på engelska då det var personer från flera olika länder på plats och det är alltid kul och ger föreställningen en extra nerv från min sida. Jag passade på att köra ett nytt nummer som jag kommer lyfta in i föreställningen mer och mer under året. Mycket humor och en härlig avslutning, mer säger jag inte. Det blev en mycket bra kväll och publiken var helt underbar!

 

Igår var jag och jobbade på en diplomeringsceremoni vid Lunds Universitet. Även denna föreställning på engelska och det blev en kanonkväll med mycket skratt fick som fick avsluta veckan. I nästa vecka tar jag lite semester och laddar batterierna för kommande mässa, Nordbygg på Stockholmsmässan samt en näst intill fulltecknad april månad med nedslag i bland annat Kiruna.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg