23|10
2015

Trolleri och Science Fiction

Magi och trolleri

Kom igår hem ganska sent efter två showkvällar i Växjö och det blev två riktigt härliga kvällar med trolleri. Bägge kvällarna var det runt 100 personer i publiken och övervägande tjejer som hade haft endagarskonferens på Kök 11 och jag var kvällens underhållning till middagen. Efter första kvällen kändes det riktigt bra men en föreställning måste alltid vara bättre och den här gången var det kväll två! Det blev en riktig kanonföreställning och publiken tjöt av skratt. Höjdpunkten var när en skrattande kvinna plötsligt utbrast: “Jag tror jag kissar på mig!”
Då får man ett stort leende inombords och kan direkt spinna vidare på kommentaren och jobba upp fler skratt. Jag fick korta ner föreställningen något eftersom jag tillsammans med publiken skapade en skrattfest utan dess like. När jag trollar ska det vara roligt, underhållande och magiskt.

 

52 veckor med magi vecka 43

Den här omgången har vi filmat på Science Fiction mässan i Helsingborg och där sprang vi på ett par tjejer utklädda till tvillingarna från filmen The Shining. Så den här veckan blir det lite tankeläsning och jag hoppas ni ska gilla det. Det var riktigt kul att gå runt på mässan och trolla och det kommer fler klipp därifrån. Jag har alltid gillat Science Fiction men har aldrig varit speciellt insatt och haft koll på klassiker och skådespelare etc. Men på mässan var det folk som verkligen hade koll och jag älskar att träffa människor som snöat och nördat in på något ämne. Jag är precis likadan när det gäller trolleri, mycket nöje och trevlig helg!