8|5
2015

Trolleri och underhållning

52 weeks of magic

Precis hemkommen efter två dagars jobb i Borlänge och gävle och det är dags att packa om väskorna för kvällens trolleri och underhållning som skall ske på Lindab arena i Ängelholm.  Det är dags för företagardagar och jag kommer vara konferencier samt underhålla med mingeltrolleri. Det var som sagt två riktigt bra kvällar norrut och ser verkligen fram mot kvällens trolleri som nästan sker på hemmaplan.

 

Det är fredag och det betyder att det är dags för veckans underhållning i form av 52 weeks of magic vecka 19. Vi befinner oss den här gången på bykrogen i Österslöv och gör i mina ögon ett helt fantastiskt trolleritrick där Kim får göra alla valen och resultatet får helt enkelt se själva…

 

 

Annars rullar det på för fullt och sommaren närmar sig med stormsteg och det ser ut att bli väldigt mycket att göra fram till mitten av juni då det lugnar ner sig lite. Även om det blir lite mindre trollerijobb under sommaren kommer vi spela in fler avsnitt av 52 weeks of magic och så ser jag fram mot lite semester också.