18|12
2015

Trolleri Stockholm & Malmö

Trolleri Stockholm & Malmö

Då sitter jag på tåget som ska ta mig från Stockholm ner till Malmö där årets sista Christmas Super Circus kommer gå av stapeln. Det kommer bli en näst intill fullsatt kväll med runt 350 personer i publiken och jag ska njuta varenda sekund för sen är det över för den här gången. Jag har haft tur att få jobba med fantastiska artister, musiker, kostymörer och alla andra som är med på något sätt i produktionen. Superproffsigt hela vägen.

 

Igår var jag uppe i Stockholm och gjorde ett jobb för ett företag och det blev en riktigt trevlig kväll med både mingeltrolleri och show! Körde det mesta på engelska då det vara flera personer i publiken som föredrog detta och det är inte några problem för min del. Det är nästan så att jag föredrar att köra på engelska framför svenska då det lämpar sig ganska bra med min personlighet och humorn som uppstår i språket med översättningar. Jag gjorde även ett jobb under onsdagen och då var det SEB i Malmö som hade julmingel för sina anställda. Det blev en otroligt härlig kväll och mitt trolleri var verkligen uppskattat och på slutet körde jag en liten miniföreställning för dom som var kvar och verkligen älskade mina inslag. Mingeltrolleri är en perfekt isbrytare och fungerar perfekt vid vid alla typer av event där det är någon form av mingel inplanerat. Är det en middag eller ett kortare mingel kan man låta trolleriet följa med in runt borden. Varje bord får då en liten exklusiv föreställning vid bordskanten. Det var detta upplägg jag gjorde igår och så toppade vi hela kvällen med en show!

Nu börjar det här året gå mot sitt slut och jag har som sagt julshowen i kväll och på söndag gör jag årets sista jobb i Halmstad och sen tar jag lite semester fram till den 9/1 om det inte kommer in något jobb innan dess men det tvivlar jag starkt på. Kanske blir det något litet trolleri under julen och det var väldigt många år sedan jag körde min årliga julshow för familj, släkt och vänner. Jag tror inte den blir av i år heller 😉

 

Star Wars har haft premiär och jag har tyvärr inte hunnit se filmen ännu men hoppas kunna göra detta så snart som möjligt. I veckans 52 weeks of magic gör jag passande nog ett trick för Luke Skywalker där han får använda sina krafter för att hitta rätt dam. Hela klippet är inspelat på sci-fi mässan i Helsingborg och vi har flera klipp härifrån. Vill ni se ett av mina favoritklipp från sci-fi mässan så klicka här!