10|12
2012

Trolleriunderhållning

David Persson Magiker

Några hektiska veckor kvar med mycket jobb innan det bli julledigt. Dock har det redan börjat trilla in förfrågningar för trolleriunderhållning under januari och februari 2013 vilket är positivt då början på åren till skillnad mot slutet av åren brukar vara lite sega.

Förra veckan var det julbordsunderhållning i Malmö på casiont två kvällar. Den innehöll även en stor invigning av nya lokaler med mingeltrolleri och show i Helsingborg och veckan avslutades med en scenshow och trolleriunderhållning i Växjö! Denna vecka kommer se ungefär likadan ut som förra med jobb på casinot, Växjö och Mjölby under helgen. Det är mycket trolleriunderhållning som skall levereras innan jul.

 

Som jag skrev i mitt förra inlägg var även mina händer med och spelade in en reklamfilm under fredagen och det gick bra. Vi får dock se hur mycket magiska inslag/fingerfärdighet som kommer vara med. Låt oss bara säga att allt blir svårare när det ska hållas vertikalt. Kan inte berätta mer nu men när filmerna kommer upp postar jag dem givetvis på bloggen. Jag börjar annars redan se fram mot 2013 då detta kommer bli ett spännande år med flera roliga projekt!