23|10
2017

Trollkarl Stockholm

Startade november med att göra en magisk lansering av en ny app, Maîtres,  tillsammans med två andra magiker i Stockholm. Alltid kul att jobba tillsammans med andra då det oftast är ett ensamjobb. Allt skedde på en helt ny restaurang, Tako, vid Stureplan. En helt magsik miljö kombinerat med fantastiska rätter och den absolut godaste sushi jag ätit på flera år. Väl värt ett besök om ni är uppe i Stockholm och har möjlighet. Det var mingeltrolleri som gällde för de inbjudna gästerna och vilken kväll det blev. Trolleri med kort, mynt, sedlar, rep och många skratt tillsammans med gästerna och dricks på 500:- från ett bord och uppträde av Kicki Danielsson och Moneybrother fick sätta punkt för en mycket magisk och härlig kväll.

 

Vidare har det återigen varit ett internationellt jobb för en del av IKEA i Kalmar där det var både mingeltrolleri och show som gällde. Detta event var på Park Hermina där Robert Gustavsson är delägare och det var perfekta förutsättningar för en show och det blev en mycket trevlig kväll. Gjorde för andra året i rad Länsförsäkringar Skånes kunskapskalas och den här gången var vi på Helsingborg Arena. Det var mingeltrollei och mindre pop-up shower under dagen och det blev en magsik dag med mycket trolleri. Träffade bland annat den härliga Beppe från barnkanalen och fick trolla för Samir och Viktor som också uppträdde under showen. Kul att trolla för grabbarna och ni som sett Brynolf och Ljung trolla för Samir & Viktor vet hur mycket de gillar trolleri och faktiskt visar det med gester och andra uttryck! Min dotter fick också möjlighet att träffa killarna och de var väldigt proffsiga, hatten av.

 

Trollade för marknadsföreningen i Helsingborg för andra gången på väldigt kort tid och det blev en magisk morgon med stående ovation! Som ni ser på bilden ovan var det en tidig morgon och visst ser jag lite trött ut!?
Jag gjorde ett trick som jag normalt sett inte gör i min show utan sparar till lite speciella tillfällen och gärna med en helt nykter publik. Avslutningen blev kanon och jag hade tagit fram den tillsammans med Helsingborgs dagblad som firade 150 år!

 

Nova i lund firade 15 år och jag vår där under två hela dagar och trollade järnet. Mingeltrolleri och shower under en hel helg. Riktigt kul att ibland bara få ösa på med trolleri till en aldrig sinad efterfrågan. Imorgon flyger jag till Skellefteå för show och mingeltrolleri och senare i veckan väntar Växjö och Malmö på magisk underhållning från David Persson!

 


Vill du boka en trollkarl i Stockholm?
David Persson reser och jobbar med trolleri över hela Sverige och ser till att ert nästa event blir oförglömligt. 
Mer info hittar ni här!