10|11
2016

Underhållning julbord

Magiker David Persson

Foto: Pierre Ekman – pierreekman.com

 

Då var det precis en månad sedan jag skrev något i bloggen och det har varit fullt upp sedan sist. Då hade jag precis avslutat ett fantastiskt gig för Redken på Hotell Tylösand och det har varit mycket resande sedan dess. Jag har bland annat varit tre vändor i min gamla studentstad Växjö och trollat på tre olika tillställningar. Jag har varit i Norge och Oslo för jobb på en mässa för ett norskt företag. Att använda sig utav magi på en mässa är ett effektivt sätt att få förbipasserande att stanna och ta del av ett företags budskap. Vill ni veta mer så kika in under magiska akter eller kontakta mig så kan jag berätta hur jag skulle kunna hjälpa er att skapa en magisk mässa. Det blev en härlig resa och väldigt trevligt trolleri under dagen och kvällen. Jag gjorde också en helt underbar och intim föreställning i Malmö vid en invigning av nya lokaler. Jag kombinerade mingeltrolleri med en show och det blev väldigt lyckat.

 

Jag hade veckan innan höstlovet planerat att börja repetera inför årets julshow som vi kommer köra på Slagthuset i Malmö. Det blev dock en vecka där resten av familjen åkte på magsjukan och jag fick passa upp och torka en hel del golv. Hösolvet blev familjetid och den här veckan har jag kunna fokusera till 100% på underhållningen vid årets julbord. Jag träffade i tisdags min kollega och vapendragare Petter Gantelius i hans studio utanför Ystad, där vi repeterade årets illusion och hade syjunta. Vi betade av de flesta puckar som har hängt i luften och nu har vi några små saker kvar att fixa men annars börjar vi bli klara med helheten. Själv kommer resten av veckan gå åt till att fortsätta öva mina egna nummer och jag ser fram mot att dra igång på fredag i nästa vecka.

 

Innan vi nästa vecka kör igång med föreställning ett av tio kommer jag köra tre företagsevent. Som vanligt märker jag att många NU börjar tänka på underhållning till sina julbord, sent om ni frågar mig. Jag har tyvärr fått tacka nej till flera förfrågningar då jag inte har möjlighet att dubbla mig själv. Det finns några få datum över men de flesta heta datum är redan bokade, men vill ni kolla upp om jag är ledig så bara släng iväg ett mail.  Den 9/12 verkar vara ett populärt datum då jag igår fick jag tacka nej till tre förfrågningar under dagen!

 

Allt gott och jag önskar alla underbar underhållning till era julbord.

 


Letar du efter underhållning till event eller fest? David Persson är magiker & trollkarl som älskar att underhålla publiken.