12|11
2014

Välgörenhet

David Persson Magi

Jag har under de senaste åren gjort en hel del välgörenhetsjobb och det känns riktigt bra när jag har möjlighet att kunna ge andra en liten del av min tid. Barncancerfonden Södra har jag gjort flera jobb för och det är verkligen magiskt att för en kort stund se ett leende på barn och föräldrar som varje dag kämpar mot den här sjukdomen! Ingen ska behöva gå igenom det dessa familjer gör och även om min insats är liten har jag förstått att den för en kort stund gör skillnad. Jag blev därför väldigt glad och stolt när jag för Barncancerfonden Södra blivit utvald till en av alla viktiga samarbetspartners och finns med på deras hemsida: http://www.barncancerfonden.se/sodra/Stod-foreningen/pagaende-samarbeten/

 

Annars rullar det på och kursen Magi 1 är i sitt slutskede och vi har slutredovisning på fredag. Givetvis hoppas jag på en fortsättning då det varit så nyttigt och spännande att gräva och fördjupa sig på det magsika området under sex veckors tid.

 

Funderar ni på att boka magiker och magisk underhållning till hösten och julens event så är det hög tid att höra av er om datum redan nu för det finns inte många kvar. Det kommer gå i ett med massor av jobb fram till den 13 december och sen blir det lite julledigt för min del.

 

Vet ni inte vad ni ska ge varandra i julklapp? Skänk istället en gåva till Barncancerfonden Södra på Plusgiro: 90 03 30-2 eller Bankgiro: 900-3302 Barncancerfonden Södra får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.